3.4.2012 10:32

«ΣΚΙΑΧΤΡΑ» στον Κάμπο

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ CITRUS

Ο Πολυχώρος Citrus, άρωμα μνήμης, διοργανώνει στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων με τον ευρύτερο τίτλο «Στο Φέγγος του Citrus», για φέτος το καλοκαίρι έναν διαγωνισμό με θέμα τα «ΣΚΙΑΧΤΡΑ».
Κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να λάβει μέρος με ένα έργο, κατασκευάζοντας το δικό του Σκιάχτρο. Στον διαγωνισμό οι κατηγορίες συμμετοχής είναι δύο, ενηλίκων και παιδιών.
Επειδή ο χώρος που θα εκτίθενται τα ΣΚΙΑΧΤΡΑ μέσα στο περιβόλι του Citrus για όλο το καλοκαίρι είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την δήλωση συμμετοχής που θα καταθέσει κάθε ενδιαφερόμενος. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται στους 30.
Όποιος θέλει να λάβει μέρος με την δική του κατασκευή, μπορεί να συμπληρώσει μία δήλωση συμμετοχής που θα βρει στο κατάστημα Citrus, Φ. Αργέντη 11, στην πόλη της Χίου. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να έχουν κατατεθεί ως τις 31 Μαΐου.
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, οπότε όλα τα ΣΚΙΑΧΤΡΑ θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στο χώρο μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Στο τέλος του καλοκαιριού θα γίνει η βράβευση του καλύτερου έργου κάθε κατηγορίας και θα δοθεί στον δημιουργό του βραβευμένου Σκιάχτρου το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την κ. Μίτσυ Ακογιούνογλου στο 6974893815 ή την κ. Ματίνα Κιουράνη στο 6947024111.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ