7.4.2014 8:51

Σήμερα η κατάθεση Μπαλτάκου για την υποκλαπείσα συνομιλία

Την πόρτα της εισαγγελέως, Καλλιόπης Νταγιάντα, θα περάσει σήμερα, Δευτέρα, ο τέως γ.γ. της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος, ως μάρτυρας προκειμένου να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Ηλίας Κασιδιάρης βιντεοσκόπησε τη συνομιλία του μαζί του και στη συνέχεια έδωσε το σχετικό βίντεο στη δημοσιότητα, προφανώς χωρίς την έγκριση του πρώτου.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα με έγγραφό της, ζήτησε από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.

Η κατάθεση του κ. Μπαλτάκου εντάσσεται στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε η συζήτηση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ