2.10.2014 10:51

Σήμερα η δίκη για το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να λογοδοτήσει για το περίφημο χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη αλλά και την επίθεση στη Ρένα Δούρου σε βάρος της οποίας εκσφενδόνισε ένα ποτήρι νερό, στη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο κ. Κασιδιάρης έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων στις 08:40 το πρωί και σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «τελειώνει η ώρα Σαμαρά και Βενιζέλου».

«Οι κλέφτες είναι έξω και δυστυχώς εμείς είμαστε φυλακή», είπε ακόμη ο βουλευτής της ΧΑ, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Στην Ευελπίδων έφτασε πριν από λίγη ώρα και η κυρία Κανέλλη για να παραστεί στο δικαστήριο ως θύμα, αλλά και ως μάρτυρας, αν χρειαστεί.

«Ήταν ηθική μου υποχρέωση να παραβρεθώ. Ευτυχώς η μήνυση ήταν αυτεπάγγελτη. Εγώ ήμουν η αιτία για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της Χρυσής Αυγής», είπε η κυρία Κανέλλη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, μετά το επεισόδιο είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος της κυρίας Κανέλλη και της κυρίας Δούρου, μιλώντας για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι βασικός κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφού φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής με κομβικό ρόλο τόσο στην στρατιωτική εκπαίδευση όσο και στα τάγματα εφόδου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ