19.3.2014 10:08

Σήμερα ανακοινώνει η Χριστιάνα

• ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Αποστομωτική απάντηση στην έρπουσα φημολογία των ημερών ότι κάτι τρέχει με την υποψηφιότητα της δίνει σήμερα η ίδια η Χριστιάννα Καλογήρου. Μέχρι το μεσημέρι αναμένεται στα δημοσιογραφικά γραφεία η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας της για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, συνοδευόμενη ταυτόχρονα με τους υποψηφίους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες.
Για τη Χίο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο Σταμ. Κάρμαντζης, παρά το γεγονός ότι σύντομα ενδέχεται να κληθεί να αντικαταστήσει τον Κ. Μουσουρούλη στη Βουλή. Χαρακτηριστικό της προσωπικής επιθυμίας της κ. Καλογήρου να ορίσει τον Σταμ. Κάρμαντζη ως έχοντα το γενικό πρόσταγμα για τη Χίο είναι και το γεγονός ότι η ίδια ερεύνησε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο ασυμβίβαστο βουλευτικής ιδιότητας και υποψηφιότητας και του ανακοίνωσε ότι δεν υφίσταται θέμα.
Στην ουσία ανάβεται το «πράσινο φως» προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του περιφερειακού ψηφοδελτίου στη Χίο, αν και οι πληροφορίες το θέλουν να έχει ήδη συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό με επαφές που έχουν γίνει ήδη από τον κ. Κάρμαντζη.
Από τη Χίο
Η διανομή της ανακοίνωσης υποψηφιότητας συμπίπτει με την παρουσία σήμερα της κ. Καλογήρου στη Χίο. Πιθανότατα επομένως από το νησί μας θα γίνουν και οι πρώτες δηλώσεις της με την ιδιότητα της υποψηφίας περιφερειάρχη, δίνοντας με τη σημειολογία της παρουσίας τη βαρύτητα που αποδίδει η ίδια στη Χίο στη διαμόρφωση των συσχετισμό δυνάμεων ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ