2.5.2013 10:56

Σηκώνει μπαϊράκι ο Μούνδρος

ΑΝΟΙΚΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤ. ΚΑΜΠΟΥΡΗ

Στα άκρα οδηγεί την αντιπαράθεση του με το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μούνδρος.

Θεωρώντας ότι εκτίθεται από ενέργεια του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Στέλιου Καμπούρη, που δημοσιοποίησε άρθρο του στα Μ.Μ.Ε ως εισήγηση του στο θέμα της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, παρά το ότι δεν ήταν αυτός εισηγητής, πριν την έναρξη της συνεδρίασης διένειμε στους δημοτικούς συμβούλους  καταγγελία με την οποία βάλει κατά του Στ. Καμπούρη, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια μεθοδευμένη και αντιθεσμική. Πέραν τούτου όμως, ο κ. Μούνδρος κατήγγειλε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι σχεδόν «υιοθέτησε» την πρόταση του Μάρκου Σκούφαλου για το ωράριο των καταστημάτων θέλωντας να παρασύρει το Σώμα σε ψήφιση υπερ του.

«Να κάνεις μομφή»

Η ενέργεια Μούνδρου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Π. Λαμπρινούδη και του Στ. Καμπούρη, που προσπάθησαν να τον ανακαλέσουν στην τάξη. Ο δήμαρχος τον επιτίμησε δημόσια για την πράξη του και αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα, ενώ ο Στ. Καμπούρης τον κάλεσε να υποβάλλει πρόταση μομφής στο πρόσωπο του αν έχει ενστάσεις για τη λειτουργία του και το Σώμα να αποφασίσει για την παρουσία του στην έδρα.

«Η πρόταση που αναφέρθηκε στο Δ.Σ. για το ωράριο μπήκε σε άκρως πολιτικά πλαίσια και ως τέτοια συζητήθηκε. Αν πιστεύει ο κ. Μούνδρος ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου και δεν τηρώ τις διαδικασίες, είναι προτιμότερο νομίζω να υποβάλλει πρόταση μομφής και το Σώμα να αποφανθεί ποιος έχει δίκιο», ανέφερε ο κ. Καμπούρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ