21.4.2017 19:46

Σηκώνει το γάντι ο Μηταράκης και προσκαλεί Μιχαηλίδη σε δημόσιο διάλογο

Να μην αγχώνονται καλεί βουλευτή και Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Μηταράκης, δηλώνοντας ότι θα επανέλθει μόλις λάβει τις υπουργικές απαντήσεις στα 40 ερωτήματα που κατέθεσε. Αναλυτικά σε δήλωση του αναφέρει:

 

 «Από την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου είναι σαφές ότι κανένα έργο δεν προχωρά, κανένα δεν τελειώνει. Δε δίνεται καμία ουσιαστική απάντηση για την πρόβλεψη χρηματοδότησης, ειδικά για τα κρίσιμα έργα του αεροδρομίου και του λιμανιού.

Ως προς το Αεροδρόμιο, σας υπενθυμίζω ότι ο κ. Σπίρτζης στη Βουλή επιβεβαίωσε ότι το έργο είναι στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, για να μαθαίνετε, η ένταξη μίας επένδυσης στο Fast Track – και όχι Truck (~ Φορτηγό) – δε συνεπάγεται την έκδοση οριστικής άδειας οικοδομής και λειτουργίας, η οποία ακόμη εκκρεμεί από το Υπουργείο Οικονομίας και γι’ αυτό δε μπορεί ακόμη να ξεκινήσει η επένδυση.

Θα επανέλθω όταν απαντήσουν τα συναρμόδια Υπουργεία, μην αγχώνεστε. Και προσκαλώ τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσιο διάλογο για να συζητήσουμε ένα προς ένα και τα 10 κρίσιμης σημασίας έργα υποδομής.»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ