16.4.2014 13:35

Σεμινάρια γραφολογίας από το Αρτιον

Στα βαθιά βουτά το "Αρτιον" που πέρα από τις εκδηλώσεις που διοργάνωνε ως σήμερα και την πλούσια κοινωνική του δράση, ξεκινά τη δημιουργία Ανοιχτής Ακαδημίας Γνώσης και Επιμόρφωσης.
Ο πρώτος κύκλος αφορά σε σεμινάρια Γραφολογίας, στα οποία θα διδάξει η Αναλυτική – Δικαστική Γραφολόγος – Ψυχολόγος Όλγα Γαβριηλίδου.
Τα «μαθήματα» θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο «Χανδρής», σε τμήματα 12 ατόμων, αρχικά τα απογεύματα Δευτέρας ή Κυριακής, μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες σ’ αυτά και θα ξεκινήσουν το Μάιο. Απευθύνονται δε, σε παιδαγωγούς, ψυχολόγους, γονείς, αλλά και σε καθένα που θα επιθυμούσε να διευρύνει τις γνώσεις του στο αντικείμενο ή που θα ήθελε να αποκτήσει ιδιαίτερη γνώση του πολύ ενδιαφέροντος αυτού θέματος. Η εμπειρία της κας Γαβριηλίδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό εγγυώνται ένα ευχάριστο, εποικοδομητικό και μοναδικό «ταξίδι» στον ανθρώπινο χαρακτήρα με οδηγό τον γραφικό χαρακτήρα μας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο του «ΑΡΤΙΟΝ» Βάσω Κριτάκη (τηλ.6937214208). Δηλώσεις για ενδιαφέρον στο email του «ΑΡΤΙΟΝ» artion.chios2013@gmail.com το αργότερο μέχρι 8 Μαΐου.

Τι είναι  η γραφολογία
Η Γραφολογία, λοιπόν, είναι ένα κλειδί ερμηνείας, ανάμεσα σε άλλα, των εξατομικευμένων χαρακτηριστικών έτσι όπως αυτά αφήνουν το αποτύπωμά τους μέσω της γραφικής κίνησης.
Αυτό το μάθημα σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε την Γραφολογία και να μάθετε τις βασικές αρχές σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα.
Αφορά όσους:
 Ενδιαφέρονται  για την Γραφολογία
 Παρατηρούν την γραφή των ατόμων και «διαισθάνονται» με βάση τον γραφικό χαρακτήρα κάποιου
 Θέλουν να μάθουν πώς ο γραφικός  χαρακτήρας  αντανακλά την προσωπικότητα και πώς η ανάλυσή του συμβάλλει σε μεγαλύτερο βαθμό αυτογνωσίας

Μέτα το τέλος των μαθημάτων Γραφολογίας  θα είστε σε θέση:
• Να παρατηρείτε την γραφή από πολλές οπτικές γωνίες και να εξετάζετε τα επιμέρους  χαρακτηριστικά της
• Να αναγνωρίζετε και να προσδιορίζετε ορισμένα σημεία στη γραφή και να τα συσχετίζετε με γνωρίσματα της προσωπικότητας
• Να εξακριβώνετε ασυνείδητες και υποσυνείδητες δυνάμεις που επηρεάζουν τις δικές σας σκέψεις και τα συναισθήματά σας
• Να αντιλαμβάνεστε τον βαθύτερο λόγο που οι άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν με τον τρόπο που το κάνουν

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ