12.2.2014 12:37

Σε αναζήτηση νέου επικεφαλής η «Χιακή Συμπολιτεία»

• ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο Μ. ΚΡΙΜΙΖΗΣ

Μια νέα Γενική Συνέλευση, πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη, θα αναδείξει τον νέο επικεφαλής της «Χιακής Συμπολιτείας», μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Μικέ Κριμιζή για λόγους υγείας.

Ο μέχρι χθες επικεφαλής του δημοτικού σχήματος προσήλθε στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής και τους ανακοίνωσε την απόφαση του, η οποία, ως ήταν φυσικό, έγινε αποδεκτή χωρίς αντίλογο.

Ήδη το συντονιστικό όργανο βρίσκεται σε αναζήτηση διάδοχης κατάστασης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι καταβάλλεται προσπάθεια στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης να υπάρχουν τουλάχιστον δυο διαθεσιμότητες. Άλλωστε στελέχη της «Χιακής Συμπολιτείας» εκτιμούν ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ειδικά στο χώρο της Ν.Δ., ευνοούν τη συμμετοχή του ψηφοδελτίου τους στο δεύτερο γύρο, υπό την προϋπόθεση ότι ο επικεφαλής θα πετύχει να εκφράσει την επιθυμία ανατροπής που διαβλέπουν ότι υπάρχει διάχυτη στο εκλογικό σώμα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ