19.6.2015 16:07

Sarrafis και ταξίδι οίνου στην Οδύσσεια

Μουσική γέφυρα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στήνει την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουνίου η Οδύσσεια με την φιλοξενία Τούρκων μουσικών που επισκέπτονται και τραγουδούν για 5η συνεχή φορά στο νησί μας.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Sasa Hasanoglou θα ερμηνεύσει γνωστά ελληνικά τραγούδια με την μοναδική φωνή της και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το τουρκικό συγκρότημα σε ελληνικές μελωδίες και ακούσματα που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Παράλληλα στην Οδύσσεια έχει ξεκινήσει ένα ταξίδι γευσιγνωσίας σε επιλεγμένα κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα τα οποία θα προσφέρονται σε μειωμένη τιμή στους θαμώνες.

Την  Τρίτη το κοινό του Wine Bar της Οδύσσειας θα μπορεί να δοκιμάσει  το Blank Degris Βαρελάτο Μοσχοφίλερο από το Κτήμα Τσέλεπου. Την Τετάρτη Αγιοργήτικο Δρυόπη 2012 Νεμέα Κτήμα Τσέλεπου και την Κυριακή Amalia Brout (Αφρώδης Οίνος).

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ