10.8.2013 12:33

"Σαπάκια 40 χρόνων στο Αιγαίο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε. ΚΚΕ ΧΙΟΥ

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις συνεχόμενες βλάβες του Ionian Sky που εκτελεί την άγονο στο Αιγαίου εξαπολύει μέσα από ανακοίνωση το ΚΚΕ Χίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Δυο βλάβες στην κύρια μηχανή μέσα σε δυο εβδομάδες, παρουσίασε το πλοίο IONIAN SKY που εκτελεί την άγονο γραμμή στο Αιγαίο.

Αυτή είναι η «δύναμη πατριωτισμού» - όπως αποκάλεσε προκλητικά ο Αντ. Σαμαράς τους εφοπλιστές – οι οποίοι θα συμβάλουν οικειοθελώς στα φορολογικά έσοδα του κράτους τη στιγμή που απολαμβάνουν 56 προκλητικές φοροαπαλλαγές.

Αυτός είναι ο καπιταλισμός που μπροστά στα κέρδη του κυκλοφορεί σαπάκια 40 χρόνων στο Αιγαίο απειλώντας την ασφάλεια χιλιάδων επιβατών, τη στιγμή που εξαιρείται από κάθε φόρο το εισόδημα από εταιρείες που διαθέτουν πλοία ελληνικής σημαίας (ή ξένης σημαίας με την προϋπόθεση πως είναι εγγεγραμμένα στο ΝΑΤ)!

Μονόδρομος για το λαό η κατάργηση των προνομίων του εφοπλιστικού και άλλων μερίδων του κεφαλαίου, η ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, που προϋποθέτει ρήξη με τα μονοπώλια, την εξουσία τους και τα κόμματα που την υπηρετούν».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ