30.4.2012 13:20

Σαν τον Τσε Γκεβάρα, με μια κιθάρα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΟΛΙΣΤ ΕΥΑΓΓ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

 
Μπορεί την προσεχή Κυριακή  6 Μαΐου να διεξάγονται οι πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της χώρας, από τη μεταπολίτευση και μετά, στο Ωδείο Αιγέας όμως ο Γ. Μισετζής  και οι συνεργάτες του, «σαν τον Τσε Γκεβάρα, με μια κιθάρα»,  διοργανώνουν ωραιότερα πράγματα και  πιο συγκεκριμένα σεμινάριο κλασσικής κιθάρας.  Για το σκοπό αυτό φιλοξενείται, ως  εκπαιδευτής,  ο διεθνούς φήμης σολίστ και καθηγητής Ευάγγελος Ασημακόπουλος.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές του είδους  και σε μαθητές, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του Ωδείου, μοιρασμένο  σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος  θα ξεκινήσει στις 10.30 και θα διαρκέσει, ανάλογα με τον αριθμό των σπουδαστών, μέχρι τις 14.00, ενώ το δεύτερο θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21.30.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση με τα στοιχεία του και να την καταθέσει στη γραμματεία του Ωδείου Αιγέας ή στο κατάστημα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ τις ώρες λειτουργίας του Ωδείου και του καταστήματος  αντίστοιχα, μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου.
Αν οι αιτήσεις συμμετοχής είναι πολλές, θα δοθεί προτεραιότητα σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης. Oποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από  τη γραμματεία του Ωδείου Αιγέας, στο 2271041074, Εγκρεμού 9 ή το κατάστημα Φ. Νάκας, στο 2271041104, Κουντουριώτου 3.
Υπεύθυνη για την οργάνωση του σεμιναρίου είναι η καθηγήτρια κλασσικής κιθάρας κ. Άννα Τσικαλά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ