30.4.2012 13:20

Σαν τον Τσε Γκεβάρα, με μια κιθάρα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΑΙΓΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΣΟΛΙΣΤ ΕΥΑΓΓ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

 
Μπορεί την προσεχή Κυριακή  6 Μαΐου να διεξάγονται οι πιο κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της χώρας, από τη μεταπολίτευση και μετά, στο Ωδείο Αιγέας όμως ο Γ. Μισετζής  και οι συνεργάτες του, «σαν τον Τσε Γκεβάρα, με μια κιθάρα»,  διοργανώνουν ωραιότερα πράγματα και  πιο συγκεκριμένα σεμινάριο κλασσικής κιθάρας.  Για το σκοπό αυτό φιλοξενείται, ως  εκπαιδευτής,  ο διεθνούς φήμης σολίστ και καθηγητής Ευάγγελος Ασημακόπουλος.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές του είδους  και σε μαθητές, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του Ωδείου, μοιρασμένο  σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος  θα ξεκινήσει στις 10.30 και θα διαρκέσει, ανάλογα με τον αριθμό των σπουδαστών, μέχρι τις 14.00, ενώ το δεύτερο θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21.30.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση με τα στοιχεία του και να την καταθέσει στη γραμματεία του Ωδείου Αιγέας ή στο κατάστημα ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ τις ώρες λειτουργίας του Ωδείου και του καταστήματος  αντίστοιχα, μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου.
Αν οι αιτήσεις συμμετοχής είναι πολλές, θα δοθεί προτεραιότητα σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης της δήλωσης. Oποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρέχεται από  τη γραμματεία του Ωδείου Αιγέας, στο 2271041074, Εγκρεμού 9 ή το κατάστημα Φ. Νάκας, στο 2271041104, Κουντουριώτου 3.
Υπεύθυνη για την οργάνωση του σεμιναρίου είναι η καθηγήτρια κλασσικής κιθάρας κ. Άννα Τσικαλά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ