20.5.2013 10:53

Το Σάββατο του Ομηρείου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Έργα και ημέρες μιας ολόκληρης χρονιάς στα εργαστήρια του Ομηρείου θα παρουσιαστούν το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.
Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 19.00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, αγιογραφίας, βιβλιοδεσίας, ξυλογλυπτικής, ζωγραφικής-γλυπτικής σε πηλό, παραδοσιακής κατεργασίας πέτρας, ψηφιδωτού, κουκλοθέατρου και φωτογραφίας των αντίστοιχων πολιτιστικών εργαστηρίων του Ομηρείου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιουνίου.
Την ίδια μέρα στις 20.00 τη σκυτάλη παραλαμβάνουν τα εργαστήρια εφαρμογής Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Ελληνικών Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων και Βυζαντινής μουσικής των αντίστοιχων πολιτιστικών εργαστηρίων του Ομηρείου και με αυτά θα κλείσει η εκδήλωση.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ