7.4.2014 14:56

Σάββατο του Λαζάρου με το «ΑΡΤΙΟΝ»

Το Τμήμα κοινωνικής αλληλεγγύης του «ΑΡΤΙΟΝ», με υπεύθυνη την Ρούλα Μονιούκα, οργανώνει εργαστήριο κατασκευής «κούκλας Λαζάρου» στη Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης Χίου (Διονύσειο Οικοτροφείο Νοητικά Υστερούντων Ατόμων) στον Οίκο Αγάπης του Νεοχωρίου, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, στις 18.00
Στο εργαστήρι, την κατασκευή της κούκλας θα συντονίσουν η νηπιαγωγός.Μαρία Κατσάφαρου και η.Ρούλα Μονιούκα, ενώ τα υλικά κατασκευής θα προσφέρουν τα καταστήματα «ΚΥΡΟΣ» και «REGINA».
Επίσης, το Σάββατο του Λαζάρου (12 Απριλίου), στις 18:30 όλοι μαζί, με τη συνεργασία του Βασίλη Παπαχριστοπούλου, μέλη και φίλους του «ΑΡΤΙΟΝ», τα παιδιά Δημοτικού και Νηπιαγωγείου από το Νεχώρι, τη χορωδία του ΜΕΟΘ, θα ψάλλουμε τα κάλαντα του Λαζάρου στο Νεχώρι, με τις κούκλες που ήδη θα έχουν κατασκευασθεί στο εργαστήριο της Στέγης. Παράλληλα τα μέλη του Αρτιον θα κρατούν «καλάθια αγάπης» που έχει προσφέρει ευγενικά το υαλοπωλείο Μάρκελλου Ψώρα για τα «φιλέματα».
Το «Άρτιον» παρακαλεί τα «φιλέματα» από τα κάλαντα, να είναι τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως γάλα, τσάι, παξιμάδια κ.λ.π.), θα προσφερθούν στη συνέχεια στο Γηροκομείο Χίου.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες με τη Ρούλα Μονιούκα (τηλ.2271041305) ή την Πρόεδρο του «ΑΡΤΙΟΝ» Βάσω Κριτάκη (τηλ. 6937214208).

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ