24.2.2012 15:21

Ρυθμοί ρεκόρ στην Αποκεντρωμένη διοίκηση

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Φώτη Χατζημιχάλη, συγκροτήθηκε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΔΑ στο πλαίσιο της «Νέας Αρχιτεκτονικής της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Κύρια αρμοδιότητα του Συμβουλίου, η θητεία του οποίου είναι διετής, αποτελεί η παροχή της σύμφωνης γνώμης των μελών του για την επιβολή των πειθαρχικών ποινών της αργίας και της διάρκειάς της, καθώς και της έκπτωσης των αιρετών των ΟΤΑ.
Ακόμη με άλλη απόφαση του Γενικού Γραμματέα της ΑΔΑ συγκροτείται το Συμβούλιο για το συντονισμό των Περιφερειών και των Δήμων, που συνεδριάζει ύστερα από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και μεριμνά για το συντονισμό των περιφερειών και των δήμων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Το Συμβούλιο της ΑΔΑ αποτελείται από τους: Φ. Χατζημιχάλη Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Αθ. Γιακαλή Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Γ. Μαχαιρίδη Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Π. Λαμπρινούδη Πρόεδρο της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου- Δημάρχου Χίου και Ε. Κουσουρνά Πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου- Δημάρχου Ρόδου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ