14.3.2014 10:41

«Ραγισμένα Όνειρα» στη Λέσχη

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΗΝ 7η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

Το φιλμ του 36χρονου Φέλιξ Βαν Γκρένιγκεν, που βασίστηκε σε θεατρικό έργο και βιωματικά στοιχεία του ίδιου του πρωταγωνιστή, Γιόχαν Χέλντενμπεργκ, «διαβάζεται» ως ένα τυπικό μελόδραμα, όπως έχει γραφεί σχετικά για την βελγική κινηματογραφική παραγωγή «Ραγισμένα Όνειρα» και την οποία προτείνει σήμερα το βράδυ η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου.
Στο εβδομαδιαίο ραντεβού της με τους φίλους του καλού σινεμά, η Κιν. Λέσχη Χίου επιλέγει ότι έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των ανά τον κόσμο σινεφίλ και προσφέρει με αυτοθυσία πολλές φορές, τη μαγεία της 7ης Τέχνης στο μικρό μας τόπο.
Η προβολή ξεκινά στις 20.30 στην αίθουσα Θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου και το εισιτήριο είναι μόλις στα 5 ευρώ.

Η υπόθεση
H Ελίζ και ο Ντιντιέ έρχονται αντιμέτωποι με την ανακοίνωση των γιατρών πως η 6χρονη κόρη τους πάσχει από λευχαιμία. Ο αγώνας τους να διαχειριστούν το ξαφνικό χτύπημα της μοίρας αντιπαραβάλλεται με εικόνες από την επταετή σχέση τους...
Η παραγωγή είναι του 2012 και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν, ενώ πρωταγωνιστούν οι Γιόχαν Έλντεμπεργκ, Νιλ Κάτρισε και  Βέρλε Μπάτενς
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ