25.2.2013 12:49

Πυργούσης ο νέος πρόεδρος του ΝΑΤ

Ο Γ. ΘΕΟΤΟΚΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΜΑΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ

Η παρουσία του ευρύτερα ήταν και είναι διακριτική. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, όχι όμως και ικανοτήτων, δικηγόρος με υψηλή τεκμηρίωση και άποψη για τα τεκταινόμενα, ο Γ. Θεοτοκάς από το Πυργί  είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Ν.Α.Τ. σε ένα πόστο νευραλγικό, με υψηλές απαιτήσεις.

Οι περισσότεροι θα τον θυμούνται από τις τελευταίες εκλογές όπου είχε κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής Χίου με την ΔΗΜΑΡ. Έκτοτε ο κ. Θεοτοκάς αρθρογράφησε για διάφορα ζητήματα που αφορούν το νησί μέσω του «π», αποδεικνύωντας το συνεχές ενιδαφέρον του για τη Χίο και ειδικά για τα νοτιόχωρα.

Από σήμερα καλείται να προσφέρει σε ένα διαφορετικό πόστο από εκείνο της δικηγορίας. Αναλαμβάνει το Ν.Α.Τ. με στόχο να πετύχει τον εξορθρολογισμό της λειτουργίας του μέσα από τρεις στόχους όπως δηλώνει στον «π».

«Έχω πλήρη αντίληψη της κατάστασης που επικρατεί στα ασφαλιστικά Ταμεία και φυσικά και για το ΝΑΤ. Λεπτομέρειες θα μπορώ να δω από σήμερα. Μια στοιχειώδη προετοιμασία έχω κάνει και εξάλλου, με τη νέα διαδικασία ακρόασης στην Βουλή  όπως προβλέπεται για κάθε έναν που αναλαμβάνει δημόσια θέση, είχα την ευκαιρία να ακούσω ακόμη περισσότερα.Αυτό που επιθυμώ είναι η λειτουργία σε τρεις άξονες. Πρώτα, δραστικός περιορισμός της εισφοροδιαφυγής, δέυτερον άμεση είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών του ΝΑΤ και τρίτον, καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της περιουσίας του Ταμείου που είναι σημαντική. Δεν σας κρύβω ότι το γεγόνος πως το αντικείμενο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την Χίο με βοήθησε να λάβω πιο γρήγορα την απόφαση για τη θέση του Διοικητή».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ