24.7.2013 12:45

Πυρά κατά πάντων για μαρίνα και λιμάνι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Λ.Α.Σ. ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Σφοδρή επίθεση στους τοπικούς βουλευτές, στη δημοτική αρχή αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου αναφορικά με την εκχώρηση της μαρίνας και του νότιου τμήματος του κεντρικού λιμένα στο ΤΑΙΠΕΔ κάνοντας λόγο για νέο έγκλημα σε βάρος του Χιώτικου λαού.

 «Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι έχουμε μια κυβέρνηση του μεγάλου κεφαλαίου, ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εφοπλιστών, ότι αποτελεί μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας Σαμαρά την πολιτική του μαστιγίου απέναντι στους εργάτες και του καρότου απέναντι στα αφεντικά και της στεριάς και της θάλασσας», σημειώνει σε σχέση με τη στάση των δύο βουλευτών απέναντι στο ζήτημα.

Από το στόχαστρο της ΛΑΣ δεν ξέφυγε ούτε ο Π. Λαμπρινούδης παρά τις διαφωνίες που είχε εκφράσει για τη συγκεκριμένη παραχώρηση. Η ελάσσονα αντιπολίτευση του καταλογίζει σαφέστατες ευθύνες σημειώνοντας ότι άφησε ανοιχτό το παράθυρο για να περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις.

Τέλος η Λ.Α.Σ. καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για τερτίπια της λεγόμενης αριστερής διαχείρισης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ