5.7.2012 11:21

Πυλώνας εμπιστοσύνης

Η επίσκεψη Ανωμερίτη στη Χίο είναι η πρώτη κυβερνητική με την πολύ ευρεία έννοια του όρου, αν δεχθούμε μάλιστα τις πληροφορίες ότι είναι πολύ πιθανόν ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας να παραμείνει στο τιμόνι του Ο.Λ.Π. και σ’ αυτή την κυβερνητική θητεία.
Απλώς θα θυμίσω ότι ο Γ. Ανωμερίτης είναι από τους ελάχιστους μη Χιώτες πολιτικούς με ισχυρούς δεσμούς με τη Χίο και εξίσου ισχυρές συμπάθειες. Κατ’ αρχήν ο ίδιος λατρεύει το νησί, βρίσκεται πολύ συχνά εδώ για τις διακοπές του και κυρίως θαυμάζει την ποικιλομορφία του, για αυτό και τόλμησε να το εισηγηθεί προσφάτως ως αναδυόμενη αγορά για τον τουρισμό κρουαζιέρας. Επί θητείας του προχώρησε σε βάθος η ιδέα να στηθεί Κέντρο Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης στο Θόλος, που αργότερα ναυάγησε, ενώ πρωτίστως χαίρει εκτίμησης από τους ναυτικούς, οι οποίοι είχαν δει επί των ημερών του τις συντάξεις τους να εκτοξεύονται.
Αν σ’ όλα αυτά προστεθεί και η πολύ δυνατή φιλία με τον Κ. Τριαντάφυλλο, τον οποίο  δεν δίσταζε να στηρίζει δημόσια με δηλώσεις του από την πρώτη απόπειρα εκλογής του, προκαλείται ένα πανίσχυρο μείγμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ