26.8.2013 12:56

Ψηφιακό κολάζ

Έκθεση ψηφιακού κολλάζ του εικαστικού Κωνσταντίνου Παπαδούκα φιλοξενούν από τις 23 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, η Αίθουσα Τεχνών Καλλιόπη και η Φωτογραφική Λέσχη Χίου στον 1ο όροφο της οδού Αμάντου 26 στη Χίο.
Ο καλλιτέχνης «σχολιάζει» με ρομαντικό κυνισμό και ευφυή στοιχεία τις ραγδαίες κοινωνικές εξελίξεις και την ειρωνεία στις διαπροσωπικές σχέσεις, συνθέτοντας ένα ψηφιακό ημερολόγιο σκέψεων και εικόνων.

Ο τίτλος της έκθεσης,, «Το τούνελ στο τέλος του φωτός», αντικατοπτρίζει και αγκαλιάζει την ιδέα ότι υπάρχει μια συνεχής ροή, ένας φαύλος κύκλος, ανάμεσα στην απαισιοδοξία και το αντίθετό της.

Χορηγός φιλοξενίας - Ξενοδοχείο Golden Sand
Χορηγός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων - Hellenic Seaways
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο 11:00-13:00
Tρίτη και Παρασκευή 11:00-13:00 και 19:00-21:00
Είσοδος Ελεύθερη

Ποιος είναι

O Κωνσταντίνος Παπαδούκας έχει σπουδάσει Γλυπτική και το μεγαλύτερο μέρος της δουλείας του περιστρέφεται γύρω από εγκαταστάσεις στο χώρο και κατασκευές με ποικίλα υλικά. Αυτή είναι η πρώτη ατομική του έκθεση ψηφιακού κολλάζ που πραγματοποιείται στον ίδιο άξονα ιδεών. Πέραν των ατομικών εκθέσεων έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ομαδικών εκθέσεων από το 2002 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ