26.6.2012 16:17

Ψάχνει και ψάχνεται και πάλι

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΑΛΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Στα πλαίσια της προσπάθειας έγκαιρης εξασφάλισης και για την επόμενη σεζόν των απαραίτητων χώρων στάθμευσης, η δημοτική αρχή στην προσεχή συνεδρίαση της, θα προσπαθήσει να εγκρίνει την επαναδιαπραγμάτευση συνέχισης της εκμίσθωσης του οικοπέδου στην περιοχή της Αγ. Άννας της Καπέλλας, αριστερά από το πάρκο Θελούδη κοντά στη συμβολή των οδών Αγ. Αποστόλων και Σκαραμαγκά.
Η σύμβαση έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το θέμα έχει μείνει «μετέωρο», σύμφωνα με τον Π. Στεφάνου, επειδή έπρεπε να ρυθμιστούν κάποια διαδικαστικά θέματα.
Με την ίδια προοπτική η δημοτική αρχή θα επαναδιαπραγματευθεί την επέκταση για ένα χρόνο ακόμη της μίσθωσης του μεγάλου οικοπέδου ιδιοκτησίας Καρουσάκη στην παραλία της Αγ. Φωτιάς, χώρος που θεωρείται απαραίτητος για την επίλυση του πολύ σοβαρού κυκλοφοριακού προβλήματος που παρουσιάζεται στην περιοχή το καλοκαίρι.
Λύση θα προσπαθήσει να δώσει και στο Πυργί, όπου θα διαπραγματευθεί την απόκτηση κατάλληλου χώρου που προσφέρεται από ιδιώτη σε σχετικά κεντρικό σημείο.
Υλοποιώντας την πρόσφατη απόφαση της Οικονομικής επιτροπής, η δημοτική αρχή στους όρους υπογραφής της σύμβασης έχει προσθέσει την υποχρέωση των ιδιοκτητών να παραδώσουν τούς χώρους του κατάλληλα διαμορφωμένους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ