12.6.2013 11:21

Πρωτιά του ΚΚΕ στις εκλογές αντιπροσώπων

Καθολική ήταν η συμμετοχή των δασκάλων και των νηπιαγωγών στις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στην 82η Γ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Συνολικά ψήφισαν 472 άτομα με την παράταξη «Ενότητα» να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες παρατάξεις αναλυτικά τα αποτελέσματα.

ΨΗΦΙΣΑΝ

472

 

 

ΑΚΥΡΑ

13

 

 

ΛΕΥΚΑ

27

 

 

ΕΓΚΥΡΑ

432

 

 

ΔΑΚΕ – ΠΕ

63 ΨΗΦΟΙ

1 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Κώστας Παπαδόπουλος

ΕΝΟΤΗΤΑ

218 ΨΗΦΟΙ

3 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Γιώργης Αμπαζής

Μάρκος Σκούφαλος

Χρήστος Πανούσος

Νέα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ριζοσπαστική Κίνηση

62 ΨΗΦΟΙ

              -

               -

ΠΑΣΚ - ΔΗΣΥ

89 ΨΗΦΟΙ

1 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Αντώνης Γκιούλης

Ν.Α.Ρ.ΚΙ.: "Ο αγώνας συνεχίζεται…"

"Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που στήριξαν για μια ακόμα φορά τη Νέα Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση. Κόντρα σε πανίσχυρους κομματικούς, παραταξιακούς και άλλους μηχανισμούς, τις μεθοδεύσεις, τη λάσπη και τον ¨πόλεμο¨ που δεχτήκαμε, χάθηκε λόγω εκλογικού νόμου -ενισχυμένη αναλογική+1/3, αλλά και για 1 ψήφο η εκλογή αντιπροσώπου στη ΔΟΕ, που όμως στην πραγματικότητα κερδήθηκε, με βάση την γνήσια έκφραση της βούλησης των συναδέλφων στην χτεσινή εκλογική μάχη.
Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε αυτόν τον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα ενάντια στην αντικοινωνική και απάνθρωπη πολιτική της συγκυβέρνησης των μνημονίων και στον κατεστημένο γραφειοκρατικό συνδικαλισμό, για να βρεθούν σε πρώτο πλάνο η φωνή, οι ανάγκες και τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της εκπαίδευσης".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ