13.9.2012 14:12

Προτεραιότητα η προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

- “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΙΟΣ ΟΡΘΙΑ”, ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘ.Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ

Στη Χίο βρίσκεται από χθες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημ. Ελευσινιώτης.  Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του κ. Ελευσινιώτη με την ιδιότητα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας σε στρατιωτικές μονάδες σε νησί του Αιγαίου και με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Χίο βρέθηκε στις πληγείσες από την καταστροφική πυρκαγιά περιοχές στη νότια Χίο.

Αρχικά ο κ. Ελευσινιώτης επισκέφθηκε τα πληρώματα του ελικοπτέρου Έρευνας και Διάσωσης Super Puma. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΕΦ Αγ. Ελένης, όπου ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς του.
 

Σήμερα το πρωί πραγματοποίησε περιοδεία στις πληγείσες περιοχές, συνοδεία των εμπειρογνωμόνων του ΥΠΕΘΑ οι οποίοι διατέθηκαν με απόφαση του υφυπουργού για τη σύνταξη της μελέτης αντιπλημμυρικών έργων.

Στις 10.00 και αφού σχημάτισε εικόνα από την επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές στο χωριό Αρμόλια μετέβη στην έδρα της 96 ΑΔΤΕ όπου συναντήθηκε με τους διοικητές των μονάδων και με τον διοικητή του ΝΑΣΧΙ.

Τέλος, επισκέφθηκε το Φυλάκιο Παναγιάς στις Οινούσσες, ενώ αργά το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ