8.10.2014 17:27

Πρότεινε υποψηφίους βουλευτές για το «Ποτάμι» στη Χίο

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Στους ενεργούς πολίτες απευθύνεται το «Ποτάμι» και τους καλεί να προτείνουν εκείνοι τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα της Χίου στην ελληνική Βουλή. Στη διαδικασία μπορούν να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν, προτείνοντας κατά τη γνώμη τους κατάλληλα πρόσωπα ή ακόμα και να αυτοπροταθούν. Οι εθελοντές του κόμματος θα επεξεργαστούν το υλικό και θα επιδιώξουν να έρθουν σε επαφή με τα προτεινόμενα πρόσωπα για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Στην πρόσκληση αναφέρεται: «Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου ούτε βέβαια ενός κομματικού μηχανισμού. Και η Βουλή δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη. Χρειάζονται δημιουργοί, τολμηροί που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και ξέρουν τι θέλουν και κυρίως ξέρουν πώς θα το πετύχουν. Οι εθελοντές, οι φίλοι του Ποταμιού, οι ενεργοί πολίτες καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Να σκεφθούν σοβαρά και υπεύθυνα ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν. Να ερευνήσουν, να μάθουν και τελικά να προτείνουν τους καλύτερους εκπροσώπους αυτής της νέας εποχής. Το Ποτάμι δεν έχει βαρίδια, δεν έχει δεσμεύσεις και θα προσπαθήσει να επιλέξει τους καλύτερους. Το έκανε και στις ευρωεκλογές και τα κατάφερε. Θυμίζουμε ότι το 1/3 του ευρωψηφοδελτίου συγκροτήθηκε με βάση τις προτάσεις των πολιτών. Η κοινωνία προτείνει λοιπόν, το Ποτάμι ακούει και παίρνει τις αποφάσεις του κάνοντας στις εκλογές τη δική του τελική πρόταση προς τις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα για την περιφέρεια Χίου το Ποτάμι ψάχνει δύο υποψήφιους βουλευτές.  Για κάθε υποψήφιο πρέπει να έχουμε το ονοματεπώνυμό του, την ηλικία του, το επάγγελμα του. Επίσης  ένα σύντομο συνοδευτικό κείμενο για την δραστηριότητα του στην περιοχή καθώς και για την προηγούμενη πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://topotami.gr/eklogiki-periferia-chiou/  ή επικοινωνήστε στο Τ: 2107470100 εσωτερικό 135 Ελένη Γεωργοπούλου   (14:00 – 16:00)».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ