27.3.2015 11:15

Προσυνεδριακός διάλογος για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Συνέδριο οργανώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και στα πλαίσια της προετοιμασίας του τα μέλη του κινήματος στη Χίο, καλούν  τα μέλη και του φίλους του κινήματος και κάθε άλλο ενεργό πολίτη, που επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτό, σε συνάντηση στα πλαίσια οργάνωσης του Προσυνεδριακού Διαλόγου ενόψει του 1ου συνεδρίου του κόμματος και με σκοπό την καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και δράση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και στη Χίο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου στις 19.00 στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Κήπου.

"Στόχος μας είναι διαδικασίες ανοικτές στην κοινωνία  και μόνιμος διάλογος για όλα τα ζητήματα – μείζονα πολιτικά και τοπικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα οργανωτικά θέματα σε τοπικό επίπεδο σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ" αναφέρεται στην πρόσκληση κάλεσμα των μελών του Κινήματος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ