13.5.2013 13:50

Προσωρινό λουκέτο σε καταστήματα της προκυμαίας

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αποφασισμένος να εφαρμόσει το νόμο και να προχωρήσει μέχρι το τέλος τη διαδικασία κλείνοντας τα καταστήματα που έχουν σε βάρος τους μηνύσεις είναι ο Π. Λαμπρινούδης.

Ήδη από την Παρασκευή ο δήμαρχος έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να προχωρήσουν καλώντας σε απολογία τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων Sueno, Remezzo, Metropolis τα οποία έχουν τουλάχιστον τρεις μηνύσεις σε βάρος τους.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πάω φυλακή για παράβαση καθήκοντος. Ο νόμος θα εφαρμόζεται. Έχουμε ωράριο που δεν εμποδίζει κανέναν από τα καταστήματα να δουλέψει. όποιος θέλει να έχει τη μουσική στη διαπασόν και μετά τις 2 τα ξημερώματα είναι απαράδεκτος και θα ξέρει ότι θα έχει κυρώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ