25.5.2012 11:37

Προσκλητήριο συσπείρωσης

Τέτοιο σάλπισε κατά τη διάρκεια της σύντομης χρονικά συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Χίου ο Κ. Μουσουρούλης, θέτοντας στόχο η Ν.Δ. να ανεβάσει σε πραγματικούς αριθμούς τους ψήφους που έλαβε στη Χίο στις 6 Μαΐου, ως συμβολή στη συνολική προσπάθεια του κόμματος πανελλαδικά.
Προς το παρόν, βέβαια, ζητούμενο είναι η συσπείρωση των μελών της ΝΟΔΕ, αφού από τη συνεδρίαση απουσίασαν πολλοί, με απόλυτα αιτιολογημένες απουσίες, λόγω και της ενημέρωσης της τελευταίας στιγμής και το ακατάλληλο της ώρας (στις 17.00).
Στην τοποθέτηση του ο βουλευτής τόνισε ότι προσωπικά ο ίδιος θα απευθυνθεί με επιστολή στους ψηφοφόρους για το διακύβευμα των εκλογών, θα οργώσει τη Χίο, βάση του κομματικού προγραμματισμού, και ζήτησε από όλους να παραμερίσουν τις όποιες προσωπικές διαφορές και να δουν την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου ως ευκαιρία και τοπικής επανασυσπείρωσης.
 
Πάντα κομματικοί
Από τη συνεδρίαση απουσίασε ο Στ. Κάρμαντζης, ο οποίος εγκαίρως είχε ενημερώσει για την απουσία του στην Αθήνα, ήταν όμως εκεί ο υιός Γιώργος. Γενικότερα το τι θα πράξουν οι Γιώργηδες που στήριξαν την υποψηφιότητα Κάρμαντζη και ανήκουν στη δημοτική αρχή Λαμπρινούδη φάνηκε να απασχολεί έντονα κάποια από τα κομματικά μέλη. Τόνο αισιοδοξίας και σιγουριάς ως προς τη στάση τους έδωσε ο Β. Ατσάλης, ο οποίος ενημέρωσε ότι σε επικοινωνία του τόσο με τον αντιδήμαρχο Καρδαμύλων, Γ. Λιγνό, όσο και με τον αντιδήμαρχο Αμανής, Γ. Χρίτη, τον διαβεβαίωσαν ότι θα φερθούν κομματικά και θα στηρίξουν, όπως πάντα, την προσπάθεια της Ν.Δ., ειδικά τώρα που αισθάνονται ότι συντρέχουν και εθνικοί λόγοι. Στη Ν.Δ. επιστρέφουν και οι δυο τοπικοί πολιτευτές της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», Μ. Ζαννίκος και Αγ. Γλαβάς, ακολουθώντας πιστά την πολιτική επιλογή της Ντ. Μπακογιάννη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ