29.1.2012 11:57

Προνοιακά επιδόματα

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΚΕΠ

Ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 16 Μαρτίου 2012 από τα ΚΕΠ η διαδικασία της καταγραφής των δικαιούχων επιδομάτων της Πρόνοιας.
Κεντρικός φορέας για το δήμο Χίου είναι αυτό της Δημοτικής Ενότητας Χίου, αλλά οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τις αιτήσεις τους και στα υπόλοιπα που λειτουργούν στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων. Οι δικαιούχοι πρέπει να ενημερωθούν και να υποβάλλουν έγκαιρα τα απαραίτητα έγγραφα που δεν θα διαφέρουν από αυτά που είχαν καταθέσει και στις διαδικασίες που έχουν προηγηθεί, γιατί αν δεν καταγραφούν θα απορριφθούν και δεν θα έχουν δικαίωμα
να λαμβάνουν το επίδομα που έπαιρναν έως τώρα.
Οι κατηγορίες
Η απογραφή αφορά και καλύπτει τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερήλικων του ΟΓΑ χωρίς να εξετάζεται το αν λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη λίστα με τις κατηγορίες των επιδομάτων που ακολουθεί:
Βαριάς αναπηρίας, Βαριάς Νοητικής Καθυστέρησης, Εγκεφαλικής Παράλυσης, Κώφωσης, Κίνησης, Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων ανασφάλιστων, Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων ασφαλισμένων του δημοσίου, Συγγενούς αιμολυτικής Αναιμίας/Συγγενών Αιμορραγικής Διάθεσης, Τυφλότητας, Νόσου του Χάνσεν, Απροστάτευτων Ανηλίκων, Ομογενών –Στεγαστικής Συνδρομής συνταξιούχων Υπερηλίκων ΟΓΑ και Διατροφικό Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ