25.2.2017 13:18

Πρόκληση να τσακόνωνται για τον ΕΦΚΑ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Επεμβαίνει στην διαμάχη, δια ανακοινώσεων, μεταξύ των τοπικών κομματικών οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τον ΕΦΚΑ η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ με την ακόλουθη δική της ανακοίνωση:

«Τον γνωστό σκυλοκαυγά που διεξάγουν κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ τον μετέφεραν οι  τοπικές οργανώσεις τους στη Χίο για το ζήτημα του ΕΦΚΑ. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του νησιού δεν πρέπει να τους δώσουν καμιά σημασία.

Αυτό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την  ΝΔ ψήφισαν μαζί το 3ο μνημόνιο και αποδεδειγμένα πια ο ένας συνεχίζει το ψαλίδι στις συντάξεις και στα ασφαλιστικά δικαιώματα από εκεί που σταμάτησε ο άλλος λέγοντας συνεχώς ψέματα στο λαό.

Αποτελεί πρόκληση ότι καυγαδίζουν τη στιγμή που νέα άγρια σφαγή προετοιμάζουν σε συντάξεις, ασφαλιστικά,  εργασιακά δικαιώματα και στο λαϊκό εισόδημα προκειμένου για να κλείσει η λεγόμενη δεύτερη αξιολόγηση όπου κυβέρνηση, ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα συμφωνούν και πασχίζουν να ολοκληρωθεί.

Αρκετά υπέφεραν εργαζόμενοι και λαϊκά στρωματά. Καμιά ανοχή πια στα άγρια αντεργατικά μέτρα που δεν έχουν τέλος και μας οδηγούν μόνιμα στην φτώχεια και την ανασφάλεια προκειμένου να ανακάμψει η υψηλή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ για να δυναμώσουμε την οργάνωση και την πάλη απέναντι στη κλιμακούμενη επίθεση. Για την αναπλήρωση των μεγάλων απωλειών, για τα σύγχρονα εργατικά λαϊκά δικαιώματα με την ανατροπή της πολιτικής και της εξουσίας που υπηρετεί την καπιταλιστική βαρβαρότητα». 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ