31.1.2013 9:19

Το πρόγραμμα του ΦΟΚ για το 2013

 

Πλούσιες δραστηριότητες περιλαμβάνει ο προγραμματισμός του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων για το 2013 έτσι όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Έτσι το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

·         Την Κυριακή, 17 Μαρτίου ο Φ.Ο.Κ. διοργανώνει τις ‘ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΙΕΣ 2013’ αποκριάτικες εκδηλώσεις με γλέντι, παρέλαση μεταμφιεσμένων και παρουσίαση θεατρικού δρώμενου, από μέλη και φίλους του ομίλου κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό εφήβων και ενηλίκων.
 

·         Τον Μάρτιο 2013 θα πραγματοποιηθεί κλάδεμα και δεντροφύτευση, όπως κάθε χρόνο.
 

·         Στις 11 Μαΐου 2013 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Φ.Ο.Κ. στο Ανοικτό Θέατρο Καρδαμύλων ‘Αδαμάντιος Λεμός’.
 

·         Τον Ιούνιο 2013 το παιδικό θεατρικό τμήμα θα παρουσιάσει το παιδικό θέατρο ‘ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ‘σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη.
 

·         Στις 23 Ιουλίου 2013 θα αναβιώσουμε το έθιμο του κλείδωνα, του Αι Γιαννιού του Φανιστή.
 

·         Τον Αύγουστο 2013 το θεατρικό τμήμα των ενηλίκων θα παρουσιάσει τη νέα του θεατρική παραγωγή ΄ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ’ σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη.
 

·         Από τις μία έως τις 5 Αύγουστου 2013 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου, και βιβλιοπαρουσίαση.
 

·         Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου συμμετέχει όλο το 2013 σε διάφορες χορευτικές εκδηλώσεις, με στόχο την προβολή των τοπικών μας παραδόσεων, και των Καρδαμύλων.
 

·         Στο τέλος Αύγούστου, 2013 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδρομή των μελών και φίλων του συλλόγου στην Καππαδοκία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ