20.11.2014 17:05

Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΔ ο Μ. Βουρνούς

Οι Μ. Βουρνούς από τη Χίο, Στ. Βογιατζής από τις Οινούσσες και Κ. Βρατσάνος από τα Ψαρά αποτελούν την τριμελή επιτροπή του Τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΔ Β. Αιγαίου.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Β. Αιγαίου όρισε τους εκπροσώπους του σε Συμβούλια και Επιτροπές στις οποίες μετέχει η ΠΕΔ.

 

Στο Συμβούλιο Καινοτομίας Περιφέρειας Β. Αιγαίου ορίσθηκαν οι κ.κ. Γαληνός Σπυρίδων Πρόεδρος ΠΕΔ και Δήμαρχος Λέσβου και Αμύγδαλος  Ιάκωβος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου.

Στο Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Β. Αιγαίου ο κος Βουρνούς  Εμμανουήλ Δήμαρχος Χίου.

Στην Επιτροπή υποβολής πρότασης για Λειτουργικές ανάγκες Σχολικών Μονάδων ο κος Βρατσάνος  Κωνσταντίνος Δήμαρχος Ψαρών.

Στο Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής (ΣΥΝΗΠΟ) της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής η κα Ερμιόνη Φρεζούλη Δημοτική Σύμβουλος Χίου.

Στη Γ.Σ.της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. ο κος Ζουμίδης Σταμάτης Δημοτικός Σύμβουλος Χίου.

Στην Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των δυο Φύλλων η κα Καλκούνη  Εύη Δημοτική Σύμβουλος Χίου.

Στην Επιτροπή περί Αστικής Ευθύνης Αιρετών Τ.Α. ο κος Παπαδόπουλος Γεώργιος Αντιδήμαρχος Δ Χίου.

Στην Ειδική Επιτροπή Ελέγχου  Νομιμότητας Αποφάσεων ΟΤΑ ο κος Χρύσης Κλέαρχος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Στην Επιτροπή Συντονισμού και υλοποίησης εκπόνησης σχεδίου διαχείρισης νερών Αιγαίου ο κος Τσίγκος Στέφανος Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λαγκάδας.

Το τριμελές Συμβούλιο του Τοπικού Παραρτήματος Χίου της ΠΕΔ Β Αιγαίου θα συνέλθει άμεσα προκειμένου να υποβάλλει πρόταση για ορισμό εκπροσώπων σε Συμβούλια και Επιτροπές της Περιφερειακής Ενότητας Χίου καθώς και εκπροσώπους σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών που μετέχει η ΠΕΔ Β Αιγαίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ