5.9.2015 15:49

"Πρέπει να χαράξουμε άλλη ρότα"

Ο Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

«Να μην παγιδευτεί ξανά ο λαός στις υποσχέσεις για καλύτερη διαχείριση του νέου μνημονίου, για δήθεν αντισταθμιστικά μέτρα υπέρ του», τόνισε  ο Νίκος Σοφιανός στη συνέντευξη τύπου του  Κ.Κ.Ε το Σαββάτο.

Ο ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος  στην πλατεία Βουνακίου, που ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, κάλεσε  όσους  μετακινήθηκαν εκλογικά  προς το ΣΥΡΙΖΑ και την παρέα των πρώην συντρόφων τους  της Λαϊκής Ενότητας με την ελπίδα ότι ίσως καταργηθούν τα μνημόνια, να ξανασκεφτούν την πρόταση του Κ.Κ.Ε. 

«Καμία εργατική λαϊκή ψήφος να μην επιστρέψει στη Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ, να μην εγκλωβιστεί στο Ποτάμι και στη Λαϊκή Ενότητα, την παρέα των πρώην συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, να μην παρασυρθεί από τη μεταξύ τους αντιπαράθεση που γίνεται για τα μάτια του κόσμου . Να μην δώσει τη δυνατότητα σ τη Χρυσή Αυγή να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση,  γιατί  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ναζισμός και ο φασισμός αναδείχθηκαν μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες».

 Εν κατακλείδι κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Κ.Κ.Ε, γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει επιστημονικά επεξεργασμένο πρόγραμμα και προβάλλει το μοναδικό, το ρεαλιστικό  και αναγκαίο  δρόμο για μια πραγματικά φιλολαϊκή έξοδο από την κρίση για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Μεταναστευτικό

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να δοθεί λύση στο πρόβλημα χωρίς σύγκρουση με τη μεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πάνελ τον συντρόφευσαν  ο Γιάννης Ζωφός, η Γραμματέας της Τ.Ε Χίου Μαρίνα Κυργιάκου,  ο Μάρκος Κούνουπας και ο Στρατής Κακαρίνος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ