5.9.2015 15:49

"Πρέπει να χαράξουμε άλλη ρότα"

Ο Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

«Να μην παγιδευτεί ξανά ο λαός στις υποσχέσεις για καλύτερη διαχείριση του νέου μνημονίου, για δήθεν αντισταθμιστικά μέτρα υπέρ του», τόνισε  ο Νίκος Σοφιανός στη συνέντευξη τύπου του  Κ.Κ.Ε το Σαββάτο.

Ο ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος  στην πλατεία Βουνακίου, που ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, κάλεσε  όσους  μετακινήθηκαν εκλογικά  προς το ΣΥΡΙΖΑ και την παρέα των πρώην συντρόφων τους  της Λαϊκής Ενότητας με την ελπίδα ότι ίσως καταργηθούν τα μνημόνια, να ξανασκεφτούν την πρόταση του Κ.Κ.Ε. 

«Καμία εργατική λαϊκή ψήφος να μην επιστρέψει στη Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ, να μην εγκλωβιστεί στο Ποτάμι και στη Λαϊκή Ενότητα, την παρέα των πρώην συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, να μην παρασυρθεί από τη μεταξύ τους αντιπαράθεση που γίνεται για τα μάτια του κόσμου . Να μην δώσει τη δυνατότητα σ τη Χρυσή Αυγή να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση,  γιατί  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ναζισμός και ο φασισμός αναδείχθηκαν μέσα από κοινοβουλευτικές διαδικασίες».

 Εν κατακλείδι κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει Κ.Κ.Ε, γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει επιστημονικά επεξεργασμένο πρόγραμμα και προβάλλει το μοναδικό, το ρεαλιστικό  και αναγκαίο  δρόμο για μια πραγματικά φιλολαϊκή έξοδο από την κρίση για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Μεταναστευτικό

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να δοθεί λύση στο πρόβλημα χωρίς σύγκρουση με τη μεταναστευτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πάνελ τον συντρόφευσαν  ο Γιάννης Ζωφός, η Γραμματέας της Τ.Ε Χίου Μαρίνα Κυργιάκου,  ο Μάρκος Κούνουπας και ο Στρατής Κακαρίνος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ