15.10.2013 10:11

Πρεμιέρα για την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου πιστή στο ραντεβού της κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου  8.30μμ στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ. και  θα παραμείνει πιστή κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. Γνωρίζοντας και ζώντας τις όλο και πιο δύσκολες καθημερινές συνθήκες  που όλοι λίγο ή πολύ ερχόμαστε αντιμέτωποι  και έχοντας εξ αρχής περιορισμούς χώρου και χρόνου, φροντίσαμε να επιλέξουμε ταινίες που συγκαταλέγονται στην αφρόκρεμα της περσινής σεζόν και αντιπροσωπεύουν ένα κινηματογράφο τίμιο, διαφορετικό και πέρα από την λογική του multiplex σινεθεάματος. Ταινίες πλούσιες σε συναισθήματα , που δε διστάζουν να  προβλημα-τίσουν αλλά και να διασκεδάσουν. Ταινίες που μπορεί να μην αλλάζουν τον κόσμο γύρω μας (και μέσα μας) , αλλά τον κάνουν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα και χρωματιστό.

«Φέτος ξεκινάμε  με ένα άτυπο αφιέρωμα στην παιδικη-εφηβική ηλικία (στις τρεις πρώτες ταινίες στο επίκεντρο είναι παιδιά και η σχέση τους με τον κόσμο που τους περιβάλλει). Επιπλέον  η Λέσχη επεκτείνει τις δραστηριότητες της με παραλληλες εκδηλώσεις Τρίτη-Τετάρτη  5-6(ταινίες για το περιβάλλον και τον πολιτισμό)  και 26-27 Νοέμβρη (φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους  Δράμας). Περισότερες πληροφορίες στο έντυπο πρόγραμμα που θα κυκλοφορήσουμε», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ