12.11.2014 10:38

«Πράσινο φως» απ’ τη Συγγρού στο Στ. Μιχαηλίδη

• ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Αποφασισμένη να θέσει στην υπηρεσία της κάθε «δυνατό χαρτί» που διαθέτει μοιάζει η Ν.Δ.. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο κομματικός μηχανισμός της Συγγρού κάνει έγκαιρες κινήσεις κατάρτισης του ψηφοδελτίου της Χίου. Στα πλαίσια αυτά κλήθηκε ο Στ. Μιχαηλίδης, στον οποίο προτάθηκε επισήμως η συμμετοχή στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για το νομό. Σαν έτοιμος από καιρό ο Σταύρος κατέθεσε τη διαθεσιμότητα του και εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα ξεκίνησε τις επαφές του για να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθοδο του.

«Αν στο τέλος το όνομα μου σβηστεί θα είναι από άλλου είδους παρεμβάσεις», απαντά σε όσους τον ρωτούν για τη βεβαιότητα της συμμετοχής.

Το όνομα του Στ. Μιχαηλίδη ακούγονταν κατά καιρούς και για διάφορες θέσεις. Η επαγγελματική του ιδιότητα αρχικά και η διευθυντική του θέση στο Ίδρυμα «Μ. Τσάκος» ακολούθως λειτούργησαν ως αποτρεπτικοί παράγοντες. Όλοι όμως ήξεραν ότι ο Στ. Μιχαηλίδης συγκαταλέγονταν πάντοτε στις «χρυσές εφεδρείες» της «γαλάζιας» παράταξης, θα ωρίμαζαν κάποια στιγμή οι συνθήκες και για τη δική του συμμετοχή.

Η εκτίμηση που διαθέτει σε κοινωνικές ομάδες υψηλής στάθμης έδειξε να μεταφέρεται και ψηφοσυλλεκτικά, καθώς στη μία και μόνη του συμμετοχή σε διαδικασία εκλογών, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Γ. Χαλλιορή, ήταν ο μόνος από το στρατόπεδο της Ν.Δ. που διέσωσε τα προσχήματα.

Πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη ενημερώσει για την πρόθεση του κορυφαία τοπικά κομματικά στελέχη, αποσπώντας κιόλας τις πρώτες δεσμεύσεις στήριξης. Ωστόσο όλοι προσβλέπουν ότι θα επιδιώξει να συμμετάσχει σε έναν προεκλογικό αγώνα με καινοτόμα χαρακτηριστικά προσέγγισης του εκλογικού σώματος, αν δεν παρασυρθεί από τις σειρήνες του εσωκομματικού στρουθοκαμηλισμού, κι αναμένουν τις πρώτες του κινήσεις. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ