3.6.2016 10:32

"Πού είναι οι προτάσεις σας κ. Κάρμαντζη;"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Κατά του αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη στρέφεται για άλλη μια φορά η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χίου. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η παρουσία του αντιπεριφερειάρχη στην κινητοποίηση των κατοίκων στο Χαλκειός. Σε ανακοίνωση της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Κάρμαντζη για εξουσιολαγνεία μισαλλοδοξία και τον προκαλεί εκτός από επίδειξη εξουσίας να προχωρήσει και στην κατάθεση προτάσεων για το προσφυγικό.

Η ανακοίνωση

"Η  Αντιμετώπιση  της Προσφυγικής κρίσης στην Χίο υπήρξε υποδειγματική και αξιοθαύμαστη  από όλους τους  κατοίκους.

Αναγνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα και μετά από μια σειρά γεγονότων ,εκδηλώνεται ανησυχία και κόπωση από όλες  τις πλευρές.

Αυτό όμως  απέχει πολύ από την χρησιμοποίηση της << αγανάκτησης>> των κατοίκων κάτι που έχει γίνει  αρκετές φορές και σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές  για πολιτική σκοπιμότητα.

 Ο  ΣΥΡΙΖΑ Χίου νοιαζόταν και νοιάζεται  για τα δικαιώματα όλων των πολιτών όποιοι και  αν είναι χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και εξαιρέσεις.

Όπως ακριβώς ενδιαφερόμαστε για τους κατοίκους της Χίου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ενδιαφερόμαστε και για τους πρόσφυγες και μετανάστες που  βρέθηκαν στον τόπο μας.

Εντύπωση μας προκαλεί εδώ και αρκετό καιρό η στάση και οι  μισαλλόδοξες δηλώσεις του Αντιπεριφεριάρχη  Χίου, θέμα για το οποίο με ανακοίνωση μας έχουμε ζητήσει την παραίτηση του και το οποίο  προκάλεσε  την διαγραφή του από την ΝΔ. Τον βλέπουμε να μην χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει την εξουσιολαγνεία του και την πέρα κάθε ορίου συμπεριφορά του ,με αποκορύφωμα την παρουσία του την Τρίτη 1-6 στην ΒΙΑΛ  για να δώσει λύση στον αποκλεισμό του δρόμου, ως η υπέρτατη εξουσία.

Επειδή όμως το προσφυγικό είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να παίζονται πολιτικά παιχνίδια ρωτάμε τον Κ. Κάρμαντζη: Eκτός από την επίδειξη εξουσίας και το κρεσέντο αλαζονείας ποια είναι η πρόταση του για τους πρόσφυγες εκτός βέβαια από το ακραίο <<να φύγουν από τον τόπο που διοικώ εγώ>>.

Προτάσεις που να βοηθούν στην λύση των προβλημάτων έχει ανάγκη ο τόπος κ.Κάρμαντζη,όχι ατάκες και αφορισμούς!"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ