27.2.2014 12:30

Πότε θα ολοκληρωθεί ο δρόμoς στον ΧΥΤΑ;

Ο Β. ΤΕΝΤΟΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η μεγάλη καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην αποπεράτωση του δρόμου πρόσβασης στον ΧΥΤΑ της Νότιας Χίου μπαίνει στο μικροσκόπιο αυτή τη φορά από το συνδυασμό του Β. Τεντόμα.
Υιοθετώντας την τελευταία ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ με την οποία προειδοποιούν για την επικινδυνότητα του δρόμου και τη δυσκολία πρόσβασης των απορρυματοφόρων στον ΧΥΤΑ ο κ. Τεντόμας ζητά  να μάθει:

1. Ποιος ήταν ο λόγος που ο δρόμος πρόσβασης προς τον ΧΥΤΑ Ν. Χίου δεν δρομολογήθηκε και δεν κατασκευάστηκε ταυτόχρονα με τα έργα αυτά καθαυτά  του ΧΥΤΑ.
2. Εν πάση περιπτώσει και με δεδομένη αυτή τη καθυστέρηση, πότε συμβατικά προβλέπεται να αποπερατωθεί το έργο.
3. Ποιοι λόγοι και ποια προβλήματα υπάρχουν, ώστε το έργο να μη παραδίδεται τουλάχιστον στο χρόνο, που όπως λένε οι εργαζόμενοι του δήμου, είχατε υποσχεθεί ότι θα αποπερατωθεί το έργο (Σεπτ. 2013) και
4. Τελικά πότε υπολογίζετε ότι θα λήξει το θέμα;

«Εχει προβλήματα»

Άμεση από την άλλη υπήρξε η απάντηση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Μ. Κράκαρη που σηκώνοντας του γάντι τόνισε ότι αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο δρόμος προς τον ΧΥΤΑ της νότιας Χίου παρουσιάζει προβλήματα, ωστόσο, όπως είπε, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών. «Θεωρώ ότι αρχές του προσεχούς καλοκαιριού το έργο θα είναι έτοιμο. Η ημερομηνία Σεπτέμβριος του 2013, η οποία αναφέρεται στην ερώτηση ως χρόνος περαίωσης, δεν σχετίζεται με την πραγματικότητα», επεσήμανε ο κ. Κράκαρης.              

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ