9.1.2015 8:52

Το Ποτάμι: Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια, εκκρεμότητα το Επικρατείας

Τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή με ονόματα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Δίλημμα για τον Σταύρο Θεοδωράκη εξακολουθεί να παραμένει το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής στη λίστα Επικρατείας, αν θα είναι πολιτικό πρόσωπο ή άνθρωπος καταξιωμένος από το χώρο της επιστήμης ή αλλού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Α' Αθήνας θα δώσουν τη μάχη, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Λυκούδης, η Αννυ Ποδηματά, ο πανεπιστημιακός Περικλής Βαλλιάνος και ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. 

Στη Β΄Αθήνας αναμένεται να είναι υποψήφια η Αντιγόνη Λυμπεράκη από τη Δράση, η Αθηνά Δρέττα από το ΠΑΣΟΚ, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο Γιώργος Αμυράς και ο τέως ΓΓ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Στις λίστες, σύμφωνα με το Έθνος, θα βρεθεί και ο Στέλιος Προσαλίκας από το χώρο του βόλεϊ, ενώ όπως αναφέρουν Τα Νέα, υποψήφιος θα είναι και η μεγάλη δόξα του μπάσκετ Μέμος Ιωάννου.

Σύμφωνα με το Έθνος, στην Περιφέρεια Αττικής θα είναι υποψήφιοι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας και ο Γιώργος Μαυρωτάς, στην Α' Θεσσαλονίκης κατεβαίνει υποψήφια η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας και η Νιόβη Παυλίδου (ΠΑΣΟΚ-Ελιά, στις πρόσφατες περιφερειακές).

Newsroom ΔΟΛ

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ