26.9.2012 14:58

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

• Ο ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΖΗΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ!

Αυτό μόνον ο Πολ. Λαμπρινούδης μπορούσε να το εμπνευστεί. Με την ιδιότητα του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου ζητά από τα Δημοτικά Συμβούλια να διαβιβάσουν τις αποφάσεις τους, πριν η Π.Ε.Δ. επίσημα τοποθετηθεί για την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων.
Το εξωπραγματικό είναι ότι με την άλλη ιδιότητα, του δημάρχου Χίου, μέχρι τώρα έχει πασχίσει να μην γνωμοδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, επικαλούμενος αναρμοδιότητα! Προφανώς η στάση του δημάρχου Χίου μεταβλήθηκε υπό την πίεση άλλων μελών της Π.Ε.Δ. και πλέον και ο Δήμος Χίου καλείται να τοποθετηθεί επίσημα για την πιο μεγάλη επενδυτική πρόταση για τα νησιά μας.
Μικρή λεπτομέρεια: χρονικό όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται εκτός νυμφώνος. Προ πολλού έχει παρέλθει η ημερομηνία μέσα στην οποία το καθ’ ύλην αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο όφειλε να είχε γνωμοδοτήσει για το έργο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ