26.9.2012 14:58

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

• Ο ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΖΗΤΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ!

Αυτό μόνον ο Πολ. Λαμπρινούδης μπορούσε να το εμπνευστεί. Με την ιδιότητα του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου ζητά από τα Δημοτικά Συμβούλια να διαβιβάσουν τις αποφάσεις τους, πριν η Π.Ε.Δ. επίσημα τοποθετηθεί για την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων.
Το εξωπραγματικό είναι ότι με την άλλη ιδιότητα, του δημάρχου Χίου, μέχρι τώρα έχει πασχίσει να μην γνωμοδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, επικαλούμενος αναρμοδιότητα! Προφανώς η στάση του δημάρχου Χίου μεταβλήθηκε υπό την πίεση άλλων μελών της Π.Ε.Δ. και πλέον και ο Δήμος Χίου καλείται να τοποθετηθεί επίσημα για την πιο μεγάλη επενδυτική πρόταση για τα νησιά μας.
Μικρή λεπτομέρεια: χρονικό όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται εκτός νυμφώνος. Προ πολλού έχει παρέλθει η ημερομηνία μέσα στην οποία το καθ’ ύλην αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο όφειλε να είχε γνωμοδοτήσει για το έργο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ