27.2.2014 9:30

Πώς υποδέχθηκαν τα social media το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

Χαμός δημιουργήθηκε στα social media από τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε τη δημιουργία του κινήματος με τίτλο «Το Ποτάμι» με πρώτο βήμα τις Ευρωεκλογές και σε περίπτωση θετικής εμφάνισης στις κάλπες, τις εθνικές εκλογές όποτε αυτές πραγματοποιηθούν.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter «έπαιξαν» με το όνομα του κινήματος με άλλους να προτείνουν ύμνους για το νέο κόμμα, άλλους να σχολιάζουν την ονομασία των πιθανών συνιστωσών και των διαφονούντων και άλλους να ανεβάζουν ακόμα και φωτογραφίες από το πρώτο συνέδριο.

Δεν έλειψαν πάντως και τα πιο πολιτικά σχόλια που θέλουν «το Ποτάμι» να αποτελεί την εναλλακτική λύση μετά το ναυάγιο για την εμφάνιση των «58» στις ευρωεκλογές αλλά και την ένταξή σε αυτό πολιτικών όπως ο Νίκος Μπίστης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που δημιουργήθηκε στους χρήστες του ελληνικού διαδικτύου ήταν ότι μέσα στις πρώτες λίγες ώρες από τη δημιουργία λογαριασμών σε Facebook και Twitter για το ποτάμι, στο μεν πρώτο είχαν πατήσει «μου αρέσει» περισσότεροι από 5.200 χρήστες και στο δεύτερο είχαν ακολουθήσει το λογαριασμό πάνω από 1.500 άτομα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ