2.7.2012 10:46

Πορεία προς την Αγία Μαρκέλλα

 
Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012, και   ώρα προ-συγκέντρωσης 19:30 έως 20:00, η γνωστή παρέα των φίλων δρομέων του chiosrunning και οι ποδηλάτες του Ποδηλατείν Χίου ,καθώς και οι γνωστοί ομάδα περιπατητών της Χίου, διοργανώνει και φέτος τα «Αγιαμαρκέλλεια 2012» .
 Η εκδήλωση αφορά προσκυνηματικό τρέξιμο 35χλμ.  παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας στη Χίο.
Στην εκδήλωση, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι θέλουν, φίλοι / ες  όλων των ηλικιών  , είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας, είτε ακόμη και με ποδήλατο. Η διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο και απευθύνεται σε καλά προπονημένους , δεδομένου ότι έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου .
 
Επίσης, επειδή πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη και αυτοδύναμη προσπάθεια, γνωστοποιούμε ότι όλοι οι φίλοι που θα τρέξουν (ή θα περπατήσουν ή θα ποδηλατήσουν) θα συμμετάσχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και με δική τους τροφοδοσία.
 
Τροφοδοσία  μπορεί να βρει κανείς :
στο 11ο χλμ ένα καφενείο,
στο 20ο χλμ  μια πηγή ,
στο 25ο χλμ τα βενζινάδικα στην Βολισσό
και στο 30ο χλμ τα καφενεία στην Λήμνο Βολισσού.
Για όσους συμμετείχαν στις προηγούμενες διοργανώσεις  , τα λόγια είναι περιττά. Για τους … «νεοφώτιστους» όμως καλό θα είναι να είναι πιο συγκρατημένοι στην προσπάθειά τους με δεδομένο ότι θα βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!
Τα Αγιαμαρκέλλια 2012 λοιπόν θα λάβουν  χώρα το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2012, στην ευρύτερη περιοχή του όρους Αίπος στη Χίο και θα είναι απόστασης 35 χιλιομέτρων περίπου.
Χαρακτηρίζεται υψηλής δυσκολίας, μιας και έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου, αλλά ο χαρακτήρας της δεν είναι αγωνιστικός – ανταγωνιστικός, οπότε αυτό την κάνει προσιτή στους καλά προπονημένους, εφόσον δεν υπάρχει η πίεση των χρονομέτρων, ούτε χρονικό όριο αποκλεισμού, παρά μόνο η ευχαρίστηση της καλής παρέας σε μια πανέμορφη διαδρομή .
 
Συγκέντρωση
Αφού βρεθούμε στην προ συγκέντρωση στην στροφή για  Αίπος  και δοθούν όλες οι τεχνικές οδηγίες, θα ξεκινήσουμε στις 20:30 τη νυχτερινή μας απόδραση   και θα ανηφορίσουμε σιγά – σιγά προς το όρος Αίπος 
 
 Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις / πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο : 6974850882 , Μιχάλης Σημιριώτης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ