5.9.2012 13:05

«Πολλοί εποφθαλμιούν τα καμένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Π.Ε. ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΑΦΗΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Δ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ

«Δεν είναι τυχαίο ότι στα σημεία όπου εκδηλώνονται πυρκαγιές αμέσως μετά εκδηλώνονται επιχειρηματικά συμφέροντα. Σε αυτά τα πλαίσια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Οι επιχειρήσεις που επωφελούνται από τέτοιες καταστροφές συνήθως είναι εκείνες που σχετίζονται με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Οι επενδύσεις αυτές όπως και τα fast track πρέπει να απαγορευθούν άμεσα. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας».

Αυτό υποστήριξε μεταξύ και άλλων η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου κατά τη σημερινή επίσκεψή της στη Χίο, όπου με τοπικό κλιμάκιο του κόμματος συναντήθηκε με όλους τους φορείς που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμπνέονται με τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου.

Η  κ. Μανωλάκου επέμεινε στο γεγονός ότι ο Νομός πρέπει να κηρυχθεί άμεσα πυρόπληκτος, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν και αφορούν σε μέτρα ανακούφισης, θα πρέπει πρωτίστως να προέρχονται από το Κράτος που είναι ουσιαστικά υπεύθυνο για τις ελλείψεις και την απουσία σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων όπως είναι οι πυρκαγιές. 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Δ. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ