6.8.2012 17:14

Το πολιτιστικό παρών της «ΒΟΚΑΡΙΑΣ»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΝΗΤΩΝ

 
Το δικό του πολιτιστικό παρών δίνει κάθε χρόνο αυτό το διάσημα και ο Μ.Ε.Α.Σ.   Νενήτων «Η Βοκαριά», με μια σειρά δράσεων, στην οποία κύρια θέση κατέχουν εκείνες που απευθύνονται σε παιδιά.
Έτσι την περασμένη Πέμπτη 2 Αυγούστου ξεκίνησαν με μια μουσική περιπλάνηση στο έντεχνο και καλό λαϊκό τραγούδι, για να ακολουθήσει την Παρασκευή 3 Αυγούστου εκδήλωση με τίτλο «Ιστορική  αναδρομή του Κινηματογράφου στα Νένητα από το 1957 έως το 1985».
Χθες Κυριακή 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε παράσταση Καραγκιόζη, με τον φαν του είδους Σταύρο Σπυράκη να παρουσιάζει στα παιδιά του χωριού το έργο του «Ο Καραγκιόζης Ναυτικός».
Την προσεχή Πέμπτη 9 του μήνα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου θα παρουσιάσουν στην πλατεία του χωριού, πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από όλο τον ελλαδικό χώρο, το Σάββατο 11/8 πραγματοποιείται η ποδηλατοδρομία, από το χωριό στα Γρίδια, δράση που έχει καθιερωθεί και την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, στην αίθουσα του συλλόγου παρουσιάζεται έκθεση ζωγραφικής, με έργα των παιδιών που μαθήτευσαν τον περασμένο χειμώνα στα εικαστικά εργαστήρια της «ΒΟΚΑΡΙΑΣ».
Για τη Δευτέρα 13/8  στις 20.00,  έχει προγραμματιστεί εκδήλωση εγκαινίων για το νέο πολιτιστικό πολυχώρο «Γεώργιος Στακιάς» και ολοκλήρωση του προγράμματος, με την ομιλία «Μια δωρεά εις μνήμην ενός, μια δημιουργία προς όφελος όλων» και αφιέρωμα στους έλληνες μετανάστες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ