9.1.2013 19:59

"Πολεμόντας για τη νίκη"

Την ταινία «Πολεμώντας για τη Νίκη» σε σκηνοθεσία Valérie Donzelli και σενάριο Jérémie Elkaïm, Valérie Donzelli θα προβάλει αυτή την Παρασκευή στο Ομήρειο στις 20:30 η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου.

Δράμα / 2011 / Γαλλία / 100’
Πρωτα γωνιστούν: Valérie Donzelli, Jérémie Elkaïm,
César Desseix, Gabriel Elkaïm, Brigitte Sy

Ένα ζευγάρι μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα παντρεύεται και σύντομα ο καρπός της ένωσής τους είναι ένα πανέμορφο αγοράκι. Σύντομα όμως συνειδητοποιούν πως κάτι δεν πάει και πολύ καλά στον παράδεισό τους. Μετά από εξετάσεις το αγοράκι αποδεικνύεται πως είναι σοβαρά άρρωστο και πρέπει να εγχειριστεί.
Κήρυξη πολέμου! Ο πόλεμος αρχίζει. Θα σωθεί; Θα επιζήσει η σχέση τους στην πολύ δύσκολη δοκιμασία που θα εμπλακούν;
Η αληθινή, δραματική ιστορία της πρωταγωνίστριας, σεναριογράφου και σκηνοθέτιδας Ντονζελί μετατρέπεται με τον πιο ευφυή και ανάλαφρο κινηματογραφικό τρόπο σε αισιόδοξο μήνυμα ζωής. Mια ταινία για ένα παιδί που έχει καρκίνο στον εγκέφαλο αναδεικνύεται σε ένα ποίημα πάθους με τη χρήση της μουσικής και τις εξαιρετικές
ερμηνείες να λιώνουν την τραγικότητά της και να σε απογειώνουν σε ένα σύννεφο απόλαυσης.
Το ελεύθερο ύφος της ταινίας αποδεσμεύει δημιουργικότητα και οραματισμό ατενίζοντας το μέλλον με ελπίδα!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ