14.11.2013 11:26

Ποιος παινεύει τη νύφη; Η μάνα της η τσιμπλού!

Το αλάνθαστο διεκδίκησε για τις Τεχνικές Υπηρεσίες στις οποίες προΐσταται ο κ. Λ. Τσακός και γεύτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τη σιωπηρή αποδοχή ακόμα και των πιο έντονων επικριτών του, δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Στη φράση «οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζεται με επάρκεια και πληρότητα» συμπυκνώνεται η τακτική υπεράσπισης όλων των επιλογών της ακέφαλης πολιτικά Τεχνικής Υπηρεσίας, με αποδεικτικό στοιχείο, κατά τον κ. Τσακό,  τους 60 έτοιμους προς κατάθεση φακέλους στο ΕΣΠΑ.

«Όλοι μιλάμε την ίδια γλώσσα, πορευόμαστε τον ίδιο δρόμο, σε μια στιγμή που οι μισθοί μας έχουν περιοριστεί στα 2/3. Δεν υστερεί κανένας μας από οποιονδήποτε ιδιώτη μηχανικό», ανέφερε ο κ. Τσακός για τους 20 μηχανικούς που απαρτίζουν την Υπηρεσία, ορισμένοι από τους οποίους κρίθηκε σκόπιμο να παρίστανται ως θεατές στη συνέντευξη.

«Ο τρόπος που αντιμετωπιζόμαστε δεν αρμόζει στη δουλειά που παρέχουμε», τόνισε, εκφράζοντας το παράπονο του για την κριτική που συχνά ασκείται ακόμα και για τα έργα της Απλωταριάς ή της Βερίτη, τα οποία χαρακτήρισε «με πολύ καλά αποτελέσματα». Τέλος ζήτησε «να μην κρίνονται τα έργα όταν ξεκινούν ή κατά τη φάση εκτέλεσης τους.» 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ