2.3.2012 13:59

Ποιος να πλησιάσει;

• ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΓΟΝΗ (ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ) ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΞΕ

Σιγά που θα εμφανίζονταν ιδιωτικό ενδιαφέρον στην πρόσκληση του Δήμου για την ανάμειξη ιδιώτη με την ανακύκλωση. Το ασφυκτικό πλαίσιο που είχε εξαρχής τεθεί μετέτρεψε σε άγονη και τη δεύτερη χθεσινή πρόσκληση κατάθεσης ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ξεκινά εκ νέου από την αρχή.
Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρινούδη ο Δήμος θα ρίξει νερό στο κρασί των απαιτήσεων του και σύντομα θα δημοσιεύσει νέα πρόκληση για το θέμα. Στην καλύτερη περίπτωση, βέβαια, η υπόθεση θα καθυστερήσει τουλάχιστον για ένα επιπλέον δίμηνο, χωρίς τίποτα να διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξει κατάληξη, αν οι εσωτερικές δημοτικές αγκυλώσεις, που βλέπουν με μισό μάτι την οποιαδήποτε ιδιωτική ανάμειξη στην καθαριότητα, δεν υπερκεραστούν.
Το σίγουρο είναι ότι με τη νέα αναβολή ανακύκλωση το καλοκαίρι είναι σχεδόν ανέφικτο να έχει στηθεί, και το μόνο που θα συνεχίζει να τη θυμίζει είναι η θέα του στολισμένου περιπτέρου στην πλατεία Βουνακίου!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ