9.3.2012 10:53

Ποιος δουλεύει ποιόν για το φράγμα;

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιείχε η επίσκεψη Γανιάρη στις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης την περασμένη Δευτέρα. Η εκτίμηση ότι από μέρα σε μέρα ο ανάδοχος εγκαθίσταται για να εκκινήσουν οι συμπληρωματικές εργασίες στο φράγμα στη θέση Κόρης Γεφύρι τινάζεται στον αέρα, αφού μεν τα ασφαλιστικά μέτρα της «Όμηρος» απορρίφθηκαν, πλην όμως υπάρχει ουρά στη νομική εμπλοκή του θέματος, αφού κατατέθηκε κι άλλη ένσταση, από τη συμμετέχουσα στο διαγωνισμό εταιρεία «Development».
Κανείς από το Υπουργείο δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει αν και πότε θα υπάρξει πλήρης απεμπλοκή. Φαίνεται, όμως, ότι μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες του εξαντλούν τα όρια ανοχής της κοινωνίας για το θέμα, δίχως να είναι σε θέση να προστατέψουν το αποτέλεσμα ενός διαγωνισμού, που τόσο ανέμενε η Χίος.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ