5.1.2013 23:13

Πληρώνει αμέσως

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012 Η Π.Ε. ΧΙΟΥ ΜΕ 2,1ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ

 
Την ώρα που το Δημόσιο χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια σε πολλούς προμηθευτές και εργολάβους προκαλώντας έμφραγμα στην οικονομία, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου μπορεί να νιώθει δικαιωμένη για το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα, κατάφερε και εξασφάλισε 2,1 εκ. ευρώ που εισέρρευσαν στα ταμεία της προκειμένου να πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις του 2012 που αφορούν σε έργα.
 
Συγκεκριμένα  με το ποσό των 2.168.000 ευρώ θα αποπληρωθούν οι εργολαβίες που εκτελέστηκαν τον προηγούμενο χρόνο κυρίως στους κόμβους, στον φωτισμό, στις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και στον Κοντυλόπο αλλά και μια σειρά από άλλες δαπάνες.
 
Η ικανοποίηση στην Περιφέρεια για την εξέλιξη σχετίζεται με το γεγονός πως οι εργολαβίες εκτελέστηκαν χωρίς να υπάρχουν οι πιστώσεις για την πληρωμή, οι οποίες διεκδικήθηκαν και τελικά έφθασαν στο ταμείο της Π.Ε. Χίου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ