28.1.2013 11:17

Πίτα με τιμητικές διακρίσεις στην Ένωση Ομογενών Χίου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣ. ΜΠΟΥΡΝΙΑ

Στο πλούσιο έργο της Ένωσης Ομογενών Χίου σχετικά με πολιτογραφήσεις, διαβατήρια, συντάξεις, πιστοποιήσεις, μεταφράσεις κ.λπ.,  στη σημαντική τιμητική βράβευση της με το βραβείο ηγεσίας από την πρεσβεία των Η.Π.Α., στην απονομή φέτος του Chios Diaspora Award στον επιφανή Χιώτη Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο,  αλλά και στο έργο των  Αποδήμων Χίων γενικότερα, το οποίο είναι εμφανές παντού, αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου, Ισαβέλα Μπουρνιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Αegean Dream παρουσία του Αντιδημάρχου Ομηρούπολης, Ν. Νύκτα, εκπροσώπων του Σεβασμιωτάτου κ. κ. Μάρκου, του εκπροσώπου του Υπουργού Ναυτιλίας και πλήθος άλλων Χίων.  Η Πρόεδρος Ισαβέλλα Μπουρνιά αφού χαιρέτισε τους παρισταμένους μετέφερε  τους χαιρετισμούς του Γενικού Προξένου των Η.Π.Α. John Payne, o οποίος παρευρίσκονταν στην Χίο την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου προκειμένου να επισκεφθεί Αμερικανούς πολίτες και να εξυπηρετήσει μέλη της Ένωσης Ομογενών Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ