14.11.2013 11:37

«Πισωγύρισμα άνευ προηγουμένου», η κατάτμηση του Δήμου

Την επιχειρηματολογία που ανέπτυξε με τις χθεσινές δηλώσεις του στον «π» κατά του σεναρίου κατάτμησης του ενιαίου σήμερα Δήμου επανέλαβε και χθες ο δήμαρχος χαρακτηρίζοντας το «πισωγύρισμα άνευ προηγουμένου».

Ενώπιον συμβούλων του που ανοιχτά τάσσονται υπέρ των τριών δήμων και επέλεξαν να σιωπήσουν ο κ. Λαμπρινούδης απέδωσε στην περιορισμένη ΣΑΤΑ την αδυναμία της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στα αιτήματα των χωριών.

Συμπαραστάτες στην άποψη του βρήκε τους Στ. Καμπούρη και Μιχ. Φυτούση. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναρωτήθηκε η αντίστροφη πορεία προς τα πίσω τι εξυπηρετεί. «Ήμουν προ Καλλικράτη υπέρ των τριών δήμων, με την ισχύουσα κατάσταση όμως βλέπω ότι δεν μπορεί να επανέλθει ένα τέτοιο θέμα», ανέφερε. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ζήτησε να αναρωτηθούμε γιατί ξεκινά ανάλογη συζήτηση σε Λέσβο και Κέρκυρα, υπονοώντας ότι εκεί υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες των αντίστοιχων δημοτικών αρχών. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ