21.3.2012 9:16

Πήρε πίσω την κινητοποίηση ο Πολύδωρος (;)

• ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΧΙΑΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΚΙΑΔΑΣ - ΛΑΓΚΑΔΑΣ

 

Αλλαγή στάσης 180 μοιρών φαίνεται ότι έκανε η δημοτική αρχή Χίου, αργά χθες το βράδυ σε σχέση με την Παγχιακή κινητοποίηση της Πέμπτης.

Ενώ ο δήμαρχος Χίου, χθες απαιτούσε δεικτικά την καθολική συμμετοχή των φορέων, όπως αναφέρουν οι κάτοικοι Συκιάδας- Λαγκάδας, αργά το βράδυ τους τηλεφώνησε λέγοντάς τους ότι αποσύρει τη στήριξή του από την απεργία δεδομένου ότι η ΠΝΟ ανέστειλε τις κινητοποιήσεις της.

Για καθαρό εμπαιγμό από την πλευρά της δημοτικής αρχής Χίου, κάνουν λόγο οι ναυτικοί των δύο χωριών αφού όπως τόνισαν στον «π», η κινητοποίησή τους, είχε καταστεί σαφές από την αρχή, ότι με κανένα τρόπο δεν συνδέεται ούτε με τη ΠΕΜΕΝ αλλά ούτε και με την ΠΝΟ.

Έτσι με βάση τα νεότερα δεδομένα οι κάτοικοι συνεδριάζουν εκ νέου σήμερα στις 11 το πρωί προκειμένου να λάβουν την τελική τους απόφαση για την πραγματοποίηση ή μη της Παγχιακής Κινητοποίησης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ «Π» Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΥΚΙΑΔΑΣ- ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ