6.4.2017 11:17

Πήραν εκδίκηση οι καπετάνιοι

Τους καπετάνιους βρήκε νικητές στην καθιερωμένη ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών.

Οι πλοίαρχοι επιβλήθηκαν σε έναν αγώνα ντέρμπι με αγγλικό σκορ αφού έληξε με 5-3. Το team της γέφυρας από νωρίς έκανε την διαφορά παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Στυλιανού, αλλά με δύο προσωπικά γκολ του Γιάννη Παντελιδακη που αγωνίζεται σέντερ φορ στην ομάδα του Κλασικού και ένα του Βασίλη Ρε, παίχτη του Ποσειδώνα, το ημίχρονο έληξε με 3-1 .

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΝ Μηχανικών μπήκε δυνατά και έκανε το 3-2 με απευθείας φάουλ από τον Μαθιούδη Μάρκο που αγωνίζεται στον Ποσειδώνα αλλά η ΑΕΝ Πλοιαρχων με τον Κωσταντίνο Μπολά έφερε το σκορ στο 4-2 και ο Παντελιδάκης με χατ-τρικ έκανε το τελικό 5-3, ενώ είχαν μειώσει προσωρινά σε 4-3 με βολέ του τερματοφύλακα .

Σε όλο τον αγώνα οι πλοίαρχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και τα γκολ που δέχτηκαν ήταν από προσωπικά λάθη. Έτσι πήραν εκδίκηση για την ήττα της μπασκετικής τους ομάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ